Senaste tiden och 30 år! | Ida Thenander
idathenander

Ida Thenander

Annons

Senaste tiden och 30 år!

Så slarvig uppdatering, undrar hur många gånger jag har skrivit just det? Här kommer en snabb uppdatering på vad som har hänt sen sist,

Vi har ju flyttat som ni vet, och att ha Djurgårdsvarvet utanför dörren är en sån lyx. Jag och Flora nöter runt i spåret både i regn och solsken. För några veckor sen kunde Jens följa med och vi åt lunch på Rosendahls trädgårdar. Flora tycker att det är så roligt att kolla på allt som händer runt omkring henne och hon får sånt stirr att det är omöjligt att hålla sig för skratt.

Veckorna springer som sagt iväg och jag tycker alltid att det är söndag. Vi äter nästan alltid samma frukost på söndagar, mysigt tycker jag.

Jag har fyllt 30 år!!! Vi firade i dagarna tre, eller om det var fyra? Jag fyllde på en måndag men började redan fira på fredagen med att möta upp Jens på restaurangen, vi satt oss i baren och skålade för födelsedag och ledighet. Flora somnade i vagnen och vi svängde förbi Lisa Elmqvist och handlade med oss massa skaldjur hem och frossade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagen hade Jens ordnat med barnvakt, min mamma och pappa kom och hämtade Flora vid 11.00. Även att jag känner mig så trygg med att lämna Flora till mina föräldrar så saknar jag henne något vansinnigt när hon inte är hos mig.

Vi checkade in på Grand hotell där Jens ordnat ett så fint rum och en magisk blombukett. När vi var påväg ner för en drink i cadierbaren så säger jag till Jens “Tänk om Flora varit här, saknar henne så mycket”. Hissdörrarna går upp och där står mina föräldrar i foajén tillsammans med mina bästa vänner och FLORA. Mamma hade klätt henne i den sötaste lilla klänningen och mina tårar sprutar när hon skiner upp som solen så fort hon får syn på oss. TACK TACK TACK familj och vänner för en så fin eftermiddag!

På kvällen åt jag och Jens middag på Adam och Albin innan vi tok däckade i hotellsängen.

Och så kom dagen jag faktiskt fyllde år på riktigt. Mamma och pappa kom över på middag och tårta. Fick så fina presenter av hela min familj, otroligt tacksam för allt. Jag älskar er alla så!

Så nu är jag 30 år och allt känns precis som vanligt.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idathenander

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats