Ida Thenander

Hej igen!

Det var ett tag sen, känns som att det är en standard fras efter dålig uppdatering.

Jag vet inte om det har med graviditeten att göra men jag känner att jag behövt isolera mig. Håller mig gärna hemma, vill helst inte träffa någon eller gå ut på stan. Läste att de sista veckorna i graviditeten kan vara såhär och jag längtar så vansinnigt efter att bli mig själv igen.

När jag kikade in här för någon dag sen såg jag att någon lämnat en kommentar i denna radiotystnad. Den var från Filippa som skrev ”hoppas att du mår bra”. Jag tok grät, jag blev så himla himla glad att någon klickat in här, gett mig en tanke och kommenterat. Filippa, du gjorde min dag!

Våren har kommit på riktigt och det gör mig så vansinnig lycklig. Såhär har mina mornar sett ut denna vecka, morgonkaffe på altanen i solen.

När jag suttit hemma i min ensamhet så har jag blivit en jäkel på att nätshoppa. Här är det jag klickat hem den senaste tiden och jag vill så gärna hoppa i mina nya jeans och linne t-shirts. Är så trött på gravidjeans och tält-tröjor.

1. Till vår mini person har jag köpt denna tunna mjuka mössa som kommer vara sval i sommar. Den kommer från Livly.

2. Tunnatickad klänning från Totem.

3. ÄLSKAR hm’s linne t-shirts, speciellt de från logg.

4. Vi har en Nespressomaskin hemma som nu ska få vila lite och ersättas med en moccamaster. Hur gott är det inte med vanligt bryggkaffe?

5. Är så kär i de här örhängena från Anni Lu.

6. Sköna skor är ett måste som gravid. De här från Adidas är perfekta för en höggravid och de kommer vara perfekta för långa barnvagns promenader.

7. Mitt hår är kaos! Som tur är lyckades min frisör klämma in mig på måndag för att få ordning på detta skatbo. De här inpackningarna från Davines är min räddare i nöden.

8. Tänker att jag ska få så mycket besök när bebis kommer och alla vill nog ha kaffe. Så nu äger jag denna fina kaffetermos från George Jensen, kommer synka perfekt med min moccamaster.

9. En vagn har vi ju såklart köpt till mini. Det blev en helsvart Bugaboo donkey.

10. Mörka perfekta jeans från Anine Bing.

11. En matchande body till mini’s mössa, också från Livly.

12. De perfekta små diamant ringarna hittade jag också hos Anine Bing. Köp köp köp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Niko

    Hej Ida,
    trots att jag känner dig lite grann privat så är jag faktiskt inne VARJE dag för att se ifall du har uppdaterat bloggen.
    Älskar den helt enkelt❤️
    mvh
    stolt första gångs kommenterare

stats