Lussekatter och fest! | Ida Thenander
idathenander

Ida Thenander

Annons

Lussekatter och fest!

Äntligen december och äntligen kan jag börja julfrossa på riktigt. Känner mig nästan lite pirrig att det är Floras första jul, även att hon inte kommer komma ihåg den så vill jag göra den minnesvärd för mig och Jens.

Vi har bakat lussekatter som jag blev riktigt nöjd med, de blev både fina och goda. Hatar att baka och beställer alltid bullar av min mamma. Men nu kanske jag ska börja baka lite själv, det är ju alltid kul när det blir bra.

Annars går våra dagar i rutiner, äter och sover på ungefär samma tider. Flora har satt sina egna rutiner och håller sig stenhårt till dem, gulligt tycker jag. Undrar om det är ett personlighetsdrag hon alltid kommer ha med sig, ordning och reda.

Jag bröt däremot mina rutiner i lördags och gick på min första tjejmiddag sen Flora kom. Lyxade till det ordentligt innan fördrinken hos Emma. Mask, massa smörj och champagne HELT ENSAM,

Lyxade så länge att det blev brådis och jag hann inte ens sminka mig. Slängde ner sminket i väskan och hoppade in i en taxi till Kungsholmen. Tack bästisar för en så mysig kväll!

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
idathenander

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats